imagine articol

Participăm cu opt echipe la CN U12 și Festivalul de Baby și Minibaschet

Pe măsură ce școala se apropie de final, cei mai mici dintre sportivii noștri se gândesc deja la cele mai importante competiții de profil, respectiv Campionatul Național Under 12 și Festivalurile de Babybaschet și Minibaschet.

Ca și în anii precedenți, evenimentele vor avea loc pe malul Mării Negre, noutatea fiind locația diferită. Ediția din acest an se va desfășura la Costinești, fiind de asemenea mai multe noutăți și la capitolul organizare.

În ceea ce privește Festivalul de Babybaschet, Federația Română de Baschet a împărțit echipele în două categorii, Avansați și Începători, clubul nostru înscriind o echipă în prima categorie și trei în cea de-a doua.

Așadar, în perioada 16-22 iunie, vor intra în joc echipele noastre U-BT Alb (Avansați, antrenor Mioara Iurian), U-BT Negru (Începători, Andrei Cosma), U-BT Roșu (Începători, Simona Mușat) și U-BT Portocaliu (Începători, Jakab Agnes). 

Până în momentul publicării acestei știri, sunt înscrise 24 de echipe la categoria Avansați și 78 la Începători. 

După încheierea acestei competiții, se va da startul Festivalului de Minibaschet, în perioada 23-29 iunie, competiție la care clubul nostru a înscris trei echipe. 

Astfel, U-BT Alb (antrenor Aurora Dragoș) și U-BT Negru (Gyorgy Grunwald) vor juca în secțiunea Avansați, alături de celelalte 30 de echipe înscrise, în timp de U-BT Roșu (antrenor Simona Mușat) va juca la Începători, unde sunt înscrise în total 78 de echipe. 

În ceea ce privește Campionatul Național Under 12, clubul nostru a înscris o echipă, antrenată de Mihai Popa și Amalia Torok, care va concura cu alte 28 de echipe din toată țara în perioada 30 iunie - 6 iulie. 

Vom reveni cu componența echipelor noastre, a grupelor în care au fost acestea repartizate și cu sistemul competițional. 

Parteneri