Compania de asigurări de viață Aegon România continuă să ne fie alături și în sezonul 2018-2019. Încă din 2017, U-BT alături de Aegon a dat dovadă că se poate face performanță și că ne regăsim în aceleași valori, având puterea de a schimba ziua de mâine prin strategie, multă muncă și pasiune. 

Noua aplicație de mobil U-BT, powered by Aegon, aduce fanii mai aproape de echipa preferată. Disponibilă în App Store și GooglePlay, aceasta prezintă cele mai recente știri legate de echipa de seniori și echipele de juniori. Rezultatele, programul meciurilor, clasamentul actual sunt doar câteva dintre informațiile actualizate în permanență. De acum, fanii pot achiziționa bilete și abonamente prin intermediul aplicației, iar pentru susținătorii adevărați fan shop-ul este de asemenea integrat. Mai mult, prin aplicație îi ținem la curent cu scorul live și notificări de tip push în timp real. Toate funcționalitățile sunt integrate într-o interfață simplă și ușor navigabilă.

„De mai bine de 10 ani misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii să își pregătească un viitor financiar mai bun. Ceea ce este cel mai important în acest sens este să existe disciplină financiară, disciplina de a economisi pentru viitor. Consider că tot disciplina este cea care stă la baza succesului unei echipe sportive. U-BT este un model pentru noi toți: de la această echipă minunată învățăm să trăim mai sănătos, să îndrăgim sportul, să punem spiritul de echipă la baza acțiunilor noastre, să muncim să ne atingem ambițiile", a declarat Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România. 

Conducerea clubului apreciază decizia Aegon România de a rămâne alături de echipă. Mircea Cristescu, vicepreședinte ACS U-BT Cluj-Napoca adaugă în acest sens: „Anul 2018 a marcat momente importante atât pentru noi, cât și pentru Aegon. U-BT a câștigat Supercupa României, iar Aegon a împlinit 10 ani de când oferă asigurări de viață și pensii private în țară. Suntem convinși că avem multe caracteristici comune cum ar fi calitatea, voința,  increderea, performanța și suntem fericiți că parteneriatul de anul trecut i-a convins să ne rămână aproape. Împreună susținem viața sportivă din Cluj, #împreunasuntemU”.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de pe urmatoarele link-uri: