Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania se vor întoarce în curând acasă. Jucătorii, antrenorii și staff-ul au avut astăzi o ultimă întâlnire, iar conducerea le-a dat tuturor acordul să se întoarcă în țările natale. 

În altă ordine de idei, Comitetul de Urgență al Federației Române de Baschet a decis astăzi prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competițiilor oficiale de baschet până la încheierea stării de urgență.

Totodată, sunt interzise antrenamentele sportive colective pe durata stării de urgență, în timp ce Adunarea Generală Ordinară, programată pentru data de 14 aprilie 2020, a fost amânată. 

Branko Ćuić, director sportiv executiv U-Banca Transilvania

"Astăzi noi am avut ultima ședință, care s-a desfășurat într-o atmosferă tristă. Am avut un parcurs lung, cu o pregătire intensă și un număr mare de meciuri, atât în campionat, cât și în cupele europene. A sosit momentul să ne luăm la revedere. Este o atmosferă apăsătoare, dar considerăm că sănătatea este cea mai importantă. Le-am dat voie jucătorilor să plece acasă, sperăm să ajungă repede la familiile lor. Clubul nostru așteaptă deciziile oficiale care se vor lua în privința campionatului. Noi am muncit ca o familie și ne-am asigurat că jucătorii vor ajunge cu bine la familiile lor."