imagine articol

Mihai Silvășan: „Intrăm pe teren cu gândul doar la victorie”

Baschetbaliștii noștri se află la Oradea, acolo unde vor disputa duelul cu numărul trei din semifinalele Ligii Naționale. Gruparea pregătită de Mihai Silvășan o înfruntă pe CSM CSU Oradea într-un joc programat astăzi, la ora 19:30. Întâlnirea va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 4.

După două meciuri, scorul este egal în serie, 1-1. Baschetbaliștii lui Cristian Achim și-au adjudecat prima dispută cu 90 la 86. A fost însă o partidă strânsă, care a necesitat și o repriză suplimentară. Apoi, marți, clujenii și-au luat revanșa și s-au impus cu 92 la 82. Mihai Silvășan a o operat o modificare inspirată și l-a introdus pe Alhaji Mohammed, iar americanul nu a dezamăgit. Prin cele 21 de puncte, sportivul născut în Chicago a reprezentat principala gură de foc a formației noastre.

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania:

„În continuare cred că va fi o serie foarte interesantă. La fel ca la meciurile de la Cluj, mă aștept să fie două jocuri extrem de disputate și echilibrate. Noi mergem cu gândul doar la victorie. În momentul de față ne gândim doar la primul joc, pe care ne dorim să-l câștigăm”.

Confruntarea cu numărul IV din această semifinală are loc luni, tot la Arena Antonio Alexe. Fluierul de start se va da la ora 18:00.

Parteneri