imagine articol

O nouă deplasare pentru U-Banca Transilvania

După succesul obținut aseară în partida cu SCM Craiova, echipa noastră a plecat spre Botevgrad. U-Banca Transilvania o întâlnește pe Balkan într-un meci programat miercuri, 20 noiembrie, cu începere de la ora 19:00. Confruntarea va putea fi urmărită pe pagină de youtube a FIBA, disponibilă printr-un click AICI.

Formația clujeană se află pe locul doi în grupa G din FIBA Europe Cup, fiind la egaliate de puncte cu Enisey Krasnoyarsk. Cu alte cuvinte, ambele echipe au acumulat 7 puncte, din moment ce au obținut trei succese și o înfrângere.

Pentru a fi sigură încă de miercuri de calificarea în TOP 16, gruparea transilvăneană are două variante. Practic, o victorie la orice scor ne duce mai departe. De asemenea, U-Banca Transilvania poate pierde jocul la o diferența de maximum 11 puncte.

Chiar și așa, Planinic și compania au un moral bun și încearcă să repurteze un rezultat pozitiv. Misiunea nu se anunță deloc ușoară, în condițiile în care Balkan reprezintă un adversar redutabil pe teren propriu. Trebuie reamintit faptul că elevii lui Jovica Arsic sunt campionii Bulgariei și vin după o victorie importantă cu Levski, în competiția internă.

În plus, în campionatul Bulgariei, Balkan ocupă locul trei, contabilizând șase victorii și o singură înfrângere. Lupta este însă aprigă cu Levski și Beroe.
În confruntarea tur, desfășurată la Sala Sporturilor Horia Demian, U-Banca Transilvania a depășit-o pe Balkan Botevgrad cu 92-80.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

“Vom juca un meci care dorim să ne aducă calificarea în faza următoare. Nu ne uităm la diferența de puncte, ne dorim să câștigam meciul. Ei își joacă ultima șansa și vor fi extrem de motivați. Vom da totul pe teren că să reușim să ne îndeplinim obiectivul”

Parteneri