imagine articol

Seria dintre U-Banca Transilvania și Dinamo se mută la București

Meciul trei din sferturile de finală dintre U-Banca Transilvania și Dinamo va avea loc marți, 16 aprilie, în capitală. Partida va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de către Digi Sport 3 și Prima Sport 1.

 

Echipa lui Mihai Silvășan este la un pas de semifinalele campionatului, după ce a câștigat ambele partide de la Cluj-Napoca. În primul joc, dinamoviștii ne-au luat prin surprindere, conducând cu 21 de puncte. În cele din urmă am strâns rândurile în apărare, iar valoarea și-a spus cuvântul pe faza ofensivă, astfel că am putut obține o victorie clară cu 87-68. Jarell Eddie ne-a condus spre victorie prin cele 24 de puncte, dintre care 7 coșuri înscrise de la mare distanță.

 

Cele două s-au reîntâlnit vineri, tot la BTarena. U-Banca Transilvania a abordat întâlnirea cu mai multă intensitate și chiar dacă Dinamo a oferit momente bune, nu s-a pus problema învingătoarei. Alb-negrii au câștigat cu 81-67, iar Bryce Jones a fost cel mai bun marcator, prin cele 18 puncte.

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

Mă aștept să fie un nou meci dificil. Chiar dacă avem un avantaj de 2-0, trebuie să rămânem concentrați și să jucăm un baschet de calitate pentru a câștiga. Acesta este obiectivul nostru! Nu avem probleme de lot, toată lumea este aptă și gata să joace.  

HAIDE "U"
0

Parteneri