imagine articol

Szabolcs Sánta revine la U-Banca Transilvania

U-Banca Transilvania a bătut palma cu unul dintre cei mai constanți pivoți autohtoni din Liga Națională. Este vorba despre Szabolcs Sánta, un baschetbalist care știe ce înseamnă performanța la U-Banca Transilvania. Sportivul originar din Târgu Mureș a mai evoluat în maioul alb-negru și s-a regăsit în lotul care a cucerit titlul în 2011.

Născut pe 11 mai 1987, Szabolcs măsoară 2.09. El a debutat pe prima scenă a baschetului românesc în 2008, alături de BC Mureș Târgu Mureș. Apoi s-a transferat la U-Banca Transilvania. În cariera sa, Sánta a mai trecut pe la CSM București, Steaua, SCM U Craiova, Energia Rovinari sau BCM U Pitești.

În stagiunea precedentă, sportivul a făcut parte din garnitura celor de la BCM U Pitești. Drept dovadă, în 16 partide, Szabolcs a strâns medii de 4.6 puncte, 3.5 recuperări și 0.8 capace.

Pe lângă Szabolcs Sánta, U-Banca Transilvania i-a mai transferat în această vară pe Gregory Vargas, Andrija Stipanović, Karel Guzman sau Justin Edwards.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit