imagine articol

U-Banca Transilvania o înfruntă pe CS SCM Timișoara

U-Banca Transilvania își măsoară sâmbătă forțele cu CS SCM Timișoara. Confruntarea contează la etapa cu numărul V a Ligii Naționale și va avea loc la BTarena. Fluierul de start al duelului se va da la ora 19:00, iar jocul nu va fi transmis.

Gruparea noastră a efectuat în această săptămână aproape 10.000 de kilometri, având o deplasare extrem de dificilă la Krasnoyarsk. Băieții pregătiți de Duško Vujošević și Mihai Silvășan au cedat întâlnirea cu Enisey, scor 97 la 87. Drept urmare, clujenii sunt pe doi în grupă, la egalitate de puncte cu echipa din Rusia.

În Liga Națională, U-Banca Transilvania ocupă primul loc, din moment ce a bifat patru succese din tot atâtea posibile. Planinić și compania revin sâmbătă la BTarena pentru încleștarea cu CS SCM Timișoara, formație clasată pe locul patru. Elevii lui Dragan Petricević au două rezultate pozitive și două înfrângeri, cu un total de 6 puncte. Bănățenii sunt la egalitate de puncte cu CSM CSU Oradea, ocupanta ultimei poziții de podium.

Alb-violeții propun însă un nucleu puternic, în vară schimbându-se mai mulți jucători pe Bega. Astfel, au sosit la Timișoara stranierii Amaury Gorgemans, Troy Franklin sau Adam Mirković, pe când la români soluții sunt oferite de Mirel Dragoste, Laszlo Lazar sau Bogdan Popa. Totodată, la Timișoara evoluează și fostul nostru component, Anders Abu Teir.

În stagiunea precedentă, U-Banca Transilvania a înfruntat-o pe patru ori. Trei confruntări au fost adjudecate de băieții noștri.

MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal U-Banca Transilvania:

“Se anunță o partidă dificilă. Ei vin după un meci pierdut pe teren propriu și sunt convins că vor fi motivați să facă joc bun împotriva noastră. Noi venim după o deplasare grea, vom vedea cât de proaspeți vom fi din punct de vedere fizic. Cu siguranță nu vom lua asta ca o scuză, scopul nostru este să câștigăm, indiferent de condițiile în care jucăm. Evoluăm acasă, în fața suporterilor, și cu siguranță nu vrem să îi dezamăgim”.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit