imagine articol

U-BT lansează un program de voluntariat

U-BT lansează un proiect de voluntariat în cadrul programului „Ne pasă”. Prin această acțiune, clubul susține inițiativa voluntariatului și promovează importanța acțiunilor de responsabilitate socială în comunitatea clujeană.

Voluntarii sunt esențiali pentru succesul oricărui eveniment sportiv. Pasiunea lor de a se implica, energia și diversitatea mediilor din care provin asigură o experiență pozitivă în cadrul evenimentelor sportive.

Acest proiect operațional urmărește integrarea persoanelor care doresc să fie voluntari în cultura organizațională a clubului U-BT, promovând încredere, solidaritate, reciprocitate, precum și valorile educative dobândite prin sport.

Vrei să te implici? Înscrie-te completând formularul online

Alătură-te corpului de voluntari și trăiește experiența fenomenului baschetbalistic U-BT! Profită de:

  • oportunitatea de a face parte din staff-ul de organizare al evenimentelor sportive (meciuri ale echipelor de juniori și de seniori, turnee amicale sau oficiale, meciuri caritabile, acțiuni de responsabilitate socială etc.);
  • dezvoltarea unor noi aptitudini și abilități;
  • recunoașterea socială pe care ți-o oferă participarea la aceste evenimente deosebite;
  • integrarea într-o echipă dinamică și carismatică;
  • networking în comunitatea sportivă și a mediului de afaceri;
  • încheierea unui contract de voluntariat prin care activitățile desfășurate în cadrul clubului pot fi recunoscute ca experiență profesională, conform Legii 78/2014.

Ne pasă! Ţie îţi pasă?

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit