imagine articol

Calificare la turneul semifinal pentru juniorii U13

A fost un weekend plin de meciuri pentru juniorii U13. Cele două echipe ale clubului nostru au jucat la Oradea și Târgu Mureș, iar partidele au adus atât victorii cât și înfrângeri de pe urma cărora copiii pot învăța multe.

 

U-BT 1, echipa condusă de Horia Pascu, s-a deplasat în acest weekend la Oradea. În primul joc, desfășurat sâmbătă, U-BT 1 a câștigat cu SCM Timișoara, scor 53-47. În aceeași zi, juniorii noștri au trecut de CSU Sibiu cu scorul de 62-38. Din păcate, am pierdut ultima confruntare, 59-67 cu CSM Oradea. Astfel, clujenii s-au calificat la turneul semifinal de pe locul doi în grupă. 

 

În schimb, U-BT 2, formația antrenată de Mihai Popa, a jucat la Târgu Mureș. Alb-negrii au câștigat meciul cu LPS Bihorul Oradea și au pierdut cu CSM Târgu Mureș, respectiv CSM Sighetu Marmației.

 

Horia Pascu, antrenor U-BT U13 1

 

A fost un turneu destul de bun în mare parte. Băieții au respectat ceea ce le-am transmis și au executat ce lucrăm la antrenamente. Păcat de ultimul sfert al ultimului meci, unde ne-am pierdut concentrarea la finalizare și am fost prea ușor depășiți în apărare. Mergem la turneul semifinal de pe locul 2 în grupă. Mulțumim părinților pentru susținere și efortul pe care îl fac să ne însoțească de fiecare dată. Haide “U”!  

HAIDE "U"
0

Parteneri