imagine articol

Baschetbaliștii U14, în fața turneului semifinal

Echipa U14 a avut de efectuat o deplasare lungă pentru turneul semifinal. Juniorii noștri au ajuns deja la Tulcea, iar joi vor începe meciurile care decid formațiile calificate la ultima competiție a sezonului. 

 

Ambițiile baschetbaliștilor lui Mihai Racovițan sunt pe măsură, chiar dacă vor întâlni câteva dintre cele mai în formă echipe ale campionatului. U-BT a fost repartizată în grupa A2, alături de gazdele de la CSȘ Tulcea, ACS Stomart Iași, CSM Oradea, ACS Dan Dacian Portocaliu București și CS BBB Raptors Berceni. 

 

Iată și programul partidelor pentru jucătorii clujeni:

 

Joi, 28 martie 2024

 

9:00 U-BT Cluj-Napoca vs CS BBB Raptors Berceni

18:00 ACS STomart Iași vs U-BT Cluj-Napoca

 

Vineri, 29 martie 2024

 

11:00 U-BT Cluj-Napoca vs ACS Dan Dacian Portocaliu București

18:00 CSM Oradea vs U-BT Cluj-Napoca

 

Sâmbătă, 30 martie 2024

 

11:00 U-BT Cluj-Napoca vs CSȘ Tulcea

 

În actualul sezon, U-BT U14 a câștigat 13 jocuri și a pierdut o singură dată. 

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U14 

 

Mergem încrezători la acest turneu semifinal, este prima dată când vom juca împotriva principalei contracandidate din acest an, și anume Dan Dan Dacian București. Vom mai întâlni o echipă neînvinsă, cea de la Iași, iar cu echipa din Oradea am jucat două meciuri foarte bune. Mă aștept să fie partide puternice. Suntem pregătiți și sperăm să arătăm un baschet de calitate! Cel mai important este să ne întoarcem cu bine acasă, fără accidentări sau evenimente neplăcute și să ne calificăm la turneul final. 

HAIDE "U"
0

Parteneri