imagine articol

Mihai Racovițan, antrenor principal U14: ”Ne este foarte dor de meciurile oficiale!”

În această dimineață, echipa noastră de Under 14, antrenată de Mihai Racovițan, a plecat spre Ploiești, acolo unde va disputa jocurile din cadrul Turneului Final al Campionatului Național. 

U-BT a deplasat un lot compus din sportivii Matei Câmpean, Daniel Mureșan, Dan Ciumbrudean, David Panțel, Alexandru Bințințan, Alexandru Pilea, Cristian Giurgiu, Vlad Ciuhuță, Szentkuti Akos, David Uță, Matei Văleanu și Matei Oltean, care vor fi însoțiți de kinetoterapeutul Tudor Pintea.

Toți sportivii au efectuat testele de depistare a infectării cu COVID-19, rezultatele fiind negative. 

Echipa noastră a fost distribuită în Grupa B, alături de echipele bucureștene Dan Dacian și Leii, în timp ce în Grupa A evoluează BC Slam București, ABC Laguna București, LPS Târgu Mureș și Îngerii Băniei Craiova.

Se va juca fiecare cu fiecare în grupe, ocupantele primelor locuri urmând să joace pentru medaliile de aur, iar locurile doi pentru bronz.

Antrenorul principal Mihai Racovițan s-a declarat nerăbdător înaintea turneului: 

”Ne este foarte dor de meciurile oficiale, după șase luni de zile! Ne-am pregătit în condiții de maximă siguranță, respectând toate prevederile de combatere a coronavirusului. Din păcate, nu știm nivelul la care suntem față de celelalte echipe din campionat, sperăm să arătăm un baschet de calitate și eu, personal, aștept de la copii să aibă cât mai multă plăcere în momentul în care intră pe teren, să se bucure de fiecare minut în care vor juca!”

Vom reveni cu programul meciurilor.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit