Echipa noastră de Under 16, pregătită de Horia Pascu, se va deplasa la Ploiești pentru meciurile tur din cadrul Grupei F-A, în cea de-a doua fază a Campionatului Național

Clubul Sevlar Ploiești va găzdui, așadar, jocurile tur din grupă, ce se vor disputa în perioada 23-24 noiembrie, programul lor nefiind încă stabilit. 

U-BT va avea ca adversari echipele BC Lions Craiova și CSȘ Nr. 1 Athletic Constanța, precum și gazdele de la Sevlar. Și această fază se va disputa, similar primeia, în sistem de jocuri tur-retur, un turneu pentru partidele tur și unul pentru disputarea jocurilor retur. 

Cel de-al doilea turneu va avea loc două săptămâni mai târziu, locațiile de disputare urmând să fie stabilite în perioada următoare. 

La finalul Fazei a 2-a, se vor califica în Faza Semifinală A primele două clasate și se vor forma două grupe de câte 6 echipe. Împerecherea se face între locurile 1 din grupele Grupele A-A, B-A, C-A și locurile 2 din Grupele D-A, E-A, F-A și între locurile 1 din grupele Grupele D-A, E-A, F-A și locurile 2 din Grupele A-A, B-A, C-A.