Federația Română de Baschet a transmis convocări la Lotul Național Under 18 pentru șapte sportivi ai clubului nostru, precum și pentru antrenorul Răzvan Cenean, în vederea pregătirii participării la Campionatul European Divizia B de la Oradea.

În perioada 21 iunie - 5 august au fost chemați baschetbaliștii Mihnea Brie, Dragoș Axinte, Tudor Todea, Toma Lungoci, Luca Domocoș, Mihai Cârcoană și Anton Rotaru, cu toții campioni naționali în acest sezon la categoria Under 18.

Lotul se va reuni sub comanda lui Hristu Șapera (antrenor principal) și Răzvan Cenean (secund) la București, urmând să se pregătească pe plan local până în 11 iulie. În perioada 28-30 iunie, România va participa la un turneu amical internațional în Bulgaria. 

După finalizarea stagiului de pregătire din capitală, sportivii vor muta antrenamentele la Oradea, urmând să rămână acolo până după competiția continentală. În perioada 9-11 iulie, tricolorii vor juca câteva meciuri amicale în compania formației similare a Slovaciei. 

Campionatul European Divizia B va debuta la Oradea pe 24 iulie, România fiind repartizată în Grupa A, alături de Polonia, Estonia, Elveția, Belgia și Bulgaria. 

România va debuta în competiție în prima zi, cu începere de la ora 18.30, în compania Estoniei.