imagine articol

U18: Turneul Final 2A, la Oradea

Ultimul act al actualului sezon al Campionatului Național Under 18 urmează să se desfășoare la începutul lunii mai, locația desemnată de către Federația Română de Baschet fiind Oradea.

Astfel, Turneul Final 2A, în fapt Final Four-ul campionatului, va avea loc în perioada 4-5 mai.

Prima zi este dedicată semifinalelor, în cadrul cărora U-BT Cluj-Napoca va da piept cu BC Slam București, iar gazdele de la LPS Bihorul CSM Oradea vor întâlni Agronomia 1 București. 

Orele de disputare încă nu au fost stabilite. Câștigătoarele celor două semifinale se vor înfrunta pentru aur, în timp ce pierzătoarele își vor disputa medaliile de bronz, în cea de-a doua zi a competiției. 

U-BT, antrenată de Răzvan Cenean, Mihai Racovițan și preparatorul fizic Andrei Bălan, a jucat cu toate competitoarele din acest Final Four în cadrul Turneului Final 1A, disputat săptămâna trecută la București. 

Sportivii noștri s-au impus în fața celor de la BC Slam cu scorul de 85-28, au trecut de Agronomia 1 cu 79-76 și de LPS Bihorul CSM Oradea cu 76-53.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit